Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

 

Η «ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ» ΤΟΥ ΚΑΣΙ∆ΙΑΡΗ! Ο Θείος της ήταν…. – Makeleio.gr

Έτοιμη να κατακτήσει την υφήλιο η Βιβιάνα Καμπανίλε | CELEBRITIESΗλίας Κασιδιάρης : Το αληθινό πρόσωπο του πρωτοπαλίκαρου του Νίκου  Μιχαλολιάκου | in.gr


Ο γνωστός πατριώτης σχολιαστής «Άνωθεν Πανταχόθεν» ξεκωλιάζει στην κυριολεξία τον Λιάκο Κασιδιάρη για τα απανωτά λάθη του κόμματός του «Έλληνες για την Πατρίδα». Αυτό που δεν λέει ο «Άνωθεν» είναι το εξής: Ο Λιάκος ο Κασιδιάρης είναι γνωστός «αιδοιοείλωτας» της Στάρ - Ελλάς 2009 Βιβιάνας Καμπανίλε - Ζαγοριανάκου, γι' αυτό και τάχει φορτώσει όλα στον κόκκορα. 


Ας δούμε, όμως, τα όσα εκπληκτικά αποκαλύπτει ο «Άνωθεν Πανταχόθεν»...



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 111 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»:
ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ.

Γραφει ο Άνωθεν
  
Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη είναι παρελθόν και πολλοί είναι οι λόγοι για την αναμενόμενη μικρή προσέλευση των υποστηρικτών του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ Για Την πατρίδα. Θα αναφερθώ χρονολογικά στα μέχρι στιγμής λάθη και παραλείψεις και στο τέλος θα προτείνω τρόπους για να αντιστραφεί το κακό κλίμα.

ΛΑΘΟΣ 1ο. Οι συνεχείς αναβολές παρουσίασης των στελεχών του.

Στις 21 Μαΐου μας είχε πει στις 4 Ιουνίου και μετά στις 18 Ιουνίου και τελικά η παρουσίαση έγινε στις 21 Ιουνίου.
Όταν ένα κόμμα πραγματοποιεί το ξεκίνημα του οι εντυπώσεις που πρέπει να δώσει οφείλει να είναι οι καλλίτερες δυνατές. Όταν ο επικεφαλής γίνεται δυο φορές ανακόλουθος αυτό δείχνει ανοργανωσιά, προχειρότητα και έλλειψη σοβαρότητας.
Έδειξε επίσης βαθύτατη περιφρόνηση και αλαζονεία προς όλους εμάς που στημένοι σε μια ρημάδα οθόνη περιμέναμε να μάθουμε το πότε θα γινόταν η παρουσίαση.
Έδωσε τροφή σε πολλούς να τον λοιδορούν και να τον εμπαίζουν και μαζί με αυτόν και εμάς τους υποστηρικτές του.
Ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις για τις συνεχείς αναβολές.

ΛΑΘΟΣ 2ο. Ο ίδιος είχε προαναγγείλει φοβερά και τρομερά ονόματα που αποδείχτηκαν πλάνη.

Κανένας μας δεν του είχε ζητήσει ονόματα αφού ο ίδιος ο Ηλίας τα είχε προαναγγείλει και μάλιστα με τη γνωστή πλέον φράση σε όλους μας «..θα σας πέσουν τα σαγόνια πάρα πολύ σύντομα με αυτά που θα δείτε..»
Αντιγράφω απευθείας από το σαιτ του Ηλία:
«..Με επιφανή και σοβαρά πρόσωπα!
Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής
Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας.
www.ellhnes.net/kinima-1..»

Όπως βλέπουμε δεν έγραφε «Την κίνησή μας θα πλαισιώσουν»
Γράφει «Την κίνησή μας πλαισιώνουν»  "Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας"
Πλέον δεν υπήρχε μόνο μουρμούρα αλλά και έκδηλη απογοήτευση σε μεγάλο αριθμό υποστηρικτών του.

ΛΑΘΟΣ 3ο. Τα 20.000 εγγεγραμμένα μέλη που αποδείχτηκαν ανύπαρκτα.

Άπειρες φορές δήλωνε με στόμφο για αυτά τα  20.000 μέλη που όμως δεν φαινόντουσαν πουθενά. Δεν μπορεί σκεφτόμασταν όλοι μας σε τόσες πολλές χιλιάδες μέλη να μην υπήρξαν ποτέ έστω κάποιες λίγες δεκάδες "Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας". Για τα μέλη όμως περισσότερα παρακάτω.

ΛΑΘΟΣ 4ο. Ανακολουθία λόγων και πράξεων συνέχειας το ανάγνωσμα.

"..Δεν έχω καμία πρόθεση το κόμμα που θα παρουσιάσουμε να είναι μία νέα χρυσή αυγή δηλαδή να παρουσιάσω τους βουλευτές που είχαν εκλεγεί, τα στελέχη που γνωρίζατε δημοσίως από τη δράση της χρυσής αυγής. Γίνεται μια εντελώς νέα προσπάθεια.."
Αυτά μας έλεγε και επειδή όσοι ανήκουμε στον ΕθνικοΠατριωτικό χώρο πρέπει κάποτε να κρίνουμε χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά είδαμε ότι δεν το έκανε πράξη ούτε αυτό.

ΛΑΘΟΣ 5ο. Η ταύτιση του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ Για Την Πατρίδα σηματολογικά με τον Σαλβίνι.

Ο πολεμιστής σε μπλε φόντο με την κίτρινη ρίγα. Μια πιστή αντιγραφή του εμβλήματος της Λέγκας του Βορρά (Σαλβίνι). Αυτά όμως ήταν γραφικότητες για αυτό και με τον καιρό η κίτρινη ρίγα αφαιρέθηκε εντελώς. Μια μικρή ζημιά όμως είχε γίνει, δεν είχε γίνει;

ΛΑΘΟΣ 6ο. Η ελλιπέστατη ενημέρωση του σαιτ  τον 1ο μήνα λειτουργίας του.

Το σαιτ πρέπει να είναι η βιτρίνα του κόμματος. Για τις πρώτες 10 ημέρες λειτουργίας του υπήρχε μόλις ένα άρθρο(!!!) και για τις πρώτες 20 ημέρες μόλις 6 άρθρα(!!!). https://www.ellhnes.net/blog/page/6/
Οι συνεντεύξεις του έδιναν και έπαιρναν σε διάφορα κανάλια και ράδια τοπικής εμβέλειας και το σαιτ δεν ενημέρωνε για αυτές τις δράσεις. Ούτε βέβαια και οι προσωπικοί του λογαριασμοί σε τουίτερ και γιούτιουμπ.
Και αυτό προκάλεσε μούδιασμα στους επισκέπτες του σαιτ. Δεν είχε συνεργάτες να συλλειτουργήσουν το σαιτ;  Δεν ήθελε να πληροφορεί τους αναγνώστες του σαιτ ότι δίνει συνεντεύξεις; Ήθελε να το λειτουργεί ολομόναχος; Και να μην ξεχάσουμε και το πόσο αργό ήταν. Φόρτωνε εκνευριστικά αργά.
Όποια και αν είναι η απάντηση δεν λογίζεται ούτε και αυτό στα θετικά.

ΛΑΘΟΣ 7ο. Η διαρκής αναβολή παρουσίασης του προγράμματος του κόμματος.

Πάνω από 10 φορές μέτρησα ότι στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης θα παρουσίαζε το οικονομικό του πρόγραμμα. Το πρόγραμμα διακυβέρνησης του τέλος πάντων.
Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.
Ακόμα.
Ένα πρόγραμμα που από τις 4 Ιουνίου μας έλεγε: «…Ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα συντάσσεται αυτή τη στιγμή από εξειδικευμένους συμβούλους που έκαστος αποτελεί κορυφή στον τομέα του. Τα πρόσωπα αυτά, τους Έλληνες που στελεχώνουν την εθνική μας προσπάθεια θα παρουσιάσουμε σε δύο εβδομάδες από σήμερα…» Στο 3:20  του βίντεο: www.youtube.com/watch?v=yoyA4tttvhw&feature=emb_title

Φυσικά και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι το πρωτεύον. Χωρίς όμως λύσεις και για το οικονομικό πρόβλημα που ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί(αφού δεν έχει παρουσιαστεί πρόγραμμα) ο κόσμος θα δυσκολευτεί να τον ακολουθήσει.

ΛΑΘΟΣ 8ο. Η μη προβολή των υπαρχόντων στελεχών του.

Όταν όλοι μας γνωρίζουμε ότι κανένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δεν θα προβάλει ποτέ ούτε τον Ηλία Κασιδιάρη ούτε και κανένα στέλεχος του ο μόνος δρόμος για να γίνει αυτό είναι το διαδίκτυο.
111 ημέρες τώρα και τα στελέχη που-κάπως-έχουν παρουσιαστεί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Γιατί δεν έχουν αποκτήσει κάποιο έστω και μικρό αλλά ενεργό ρόλο και τα υπόλοιπα στελέχη;
Γιατί θέλει να δίνει ευχαρίστηση ο Ηλίας σε όσους ισχυρίζονται ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι να μην ανοίξουν το στόμα τους;
Δώσε σε όλους όσους παρουσίασες ως στελέχη σου ρόλους. Δώσε τους αρμοδιότητες.
Τώρα.
Σκιώδη κυβέρνηση μας έλεγε πριν 3 μήνες και δεν έχει δει τίποτε ο κόσμος ακόμη. Ούτε παρουσιάσεις ούτε ημερίδες.
Ήδη οργανώνονται και οι υπόλοιποι τομείς του κυβερνητικού μας προγράμματος. Στόχος μας η δημιουργία μίας σκιώδους κυβέρνησης από καταξιωμένους συμπολίτες μας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Οι παρουσιάσεις των τομεαρχών και στρατηγικών συμβούλων θα συνεχιστούν παράλληλα με την διοργάνωση ημερίδων για τα μείζονα ζητήματα που αφορούν το Έθνος και την Πατρίδα. https://www.ellhnes.net/post/πλειάδα-προσωπικοτήτων-μαζί-με-τους-ελληνες-για-την-πατρίδα-πρώτη-παρουσίαση

ΛΑΘΟΣ 9ο.  Έντυπο υλικό του κόμματος χωρίς την ύπαρξη του σε μορφή PDF

Μιλάω φυσικά για το υλικό που κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου και κανείς από εμάς δεν είχε τη δυνατότητα να το διαβάσει και να το κρίνει αφού δεν ανέβηκε στο σαιτ στην απλούστατη μορφή PDF.
https://www.ellhnes.net/post/κυκλοφόρησε-το-έντυπο-υλικό-του-κόμματος-μας-οι-ελληνες-για-την-πατριδα-σε-όλη-την-ελλάδα
και όχι φυσικά μόνο να το διαβάσουμε αλλά και να το εκτυπώσουμε και να συμβάλουμε και εμείς στη διάδοση του κόμματος σε γνωστούς και φίλους μας.
Είναι δυνατόν Ηλία κασιδιάρη εσύ που όταν έκανες εκπομπές στη χρυσή αυγή και μας ενημέρωνες για το –τότε-πρόγραμμα της χρυσής αυγής  αλλά και άλλα φυλλάδια ότι υπάρχουν στο σαιτ της με μορφή PDF να μην το γνώριζες (ή να μην το θυμόσουν) εσύ ή κανένας από τους συνεργάτες σου;
Τι αυτογκόλ ήταν αυτό;

Κρίσεις-Σκέψεις μου-Προτάσεις.

Όσοι  φτάσατε ως εδώ θα έχετε επίγνωση ότι δεν μπορεί να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι. Είδαμε πως δεν ωφέλησε καθόλου αυτή η χρυσαυγίτικη τακτική την ίδια. Φταίει λοιπόν για τα παραπάνω ο Ηλίας Κασιδιάρης και ίσως(;) και κάποιοι συνεργάτες του αν βέβαια είχαν και αυτοί κάποιο μερίδιο ευθύνης στις παραπάνω λανθασμένες ενέργειες.
Σίγουρα φταίγανε και κάποιοι φανατικοί υποστηρικτές του που τα αισθήματα παράφορης προσωπολατρίας προς τον Ηλία δεν τους άφηναν να δουν με καθαρό και ψυχρό μάτι.

Στόχος μας σαν Εθνικιστικό-Πατριωτικό κίνημα είναι να αγκαλιάσουμε όσα περισσότερα πληθυσμιακά μέρη της ελληνικής κοινωνίας μπορούμε με συχνές δράσεις στο πεζοδρόμιο και συχνές εκπομπές στο διαδίκτυο.

Νομίζει κανείς ότι πρώτιστος στόχος μας είναι να μπουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ στη βουλή;
Και τι θα γίνει;
Κανένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας δεν θα καλεί ποτέ τον Ηλία ή στέλεχος του και θα υφίσταται τη λάσπη που αντιμετώπιζε και η χρυσή αυγή χωρίς να έχει δυνατότητα απαντήσεως.
Ενώ αν δυναμώσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και στο πεζοδρόμιο(συγκεντρώσεις, πορείες, διανομή φυλλαδίων, αυτοκόλλητα κτλ) η βουλή θα έρθει ούτως ή άλλως. Θα είναι το φυσικό επακόλουθο.

Αλλιώς δεν θα αφήναμε την χρυσή αυγή εκτός βουλής. Θα τους ξαναβάζαμε και πέρυσι στη βουλή απλά για να συνεχίσουν να παίρνουν τους μισθούς τους, να μην κάνουν καμία διαδικτυακή εκπομπή, να μην βρίσκονται στο δρόμο.

Το εκλογικό πάθημα της χρυσής αυγής όπως και αυτό της ελασυν πρέπει να γίνουν μαθήματα.

Αν η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών σου -που ήρθαν όλα σχεδόν από τη χρυσή αυγή- δεν ήταν αυτά υπεύθυνα όπως ούτε και εσύ-για την εκλογική της αποτυχία και τα τραγικά της λάθη τότε δεν μένει παρά να τα δούμε επιτέλους στο νέο κόμμα.
Δεν έχεις να κάνεις με απελπισμένους ανθρώπους (για εμάς τους ψηφοφόρους λέω ή τους εν δυνάμει ψηφοφόρους σου) αλλά με περήφανους Έλληνες Εθνικιστές-Πατριώτες. Που έχουν γνώση, έχουν μνήμη, έχουν κριτική σκέψη.
Δεν είμαστε ούτε θλιβεροί ούτε αρχηγόπληκτοι ούτε και νοιαζόμαστε για το πώς θα έχουμε κάποιον αρχηγό ή πρόεδρο ή επικεφαλής πάνω από το κεφάλι μας.
ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το καταλαβαίνεις;
Έχουμε δική μας προσωπικότητα και δεν χρειαζόμαστε να δανειστούμε από κανενός τη λάμψη. Και πολλοί από εμάς έχουμε διαγράψει τη δική μας πορεία στους αγώνες για την ΕΛΛΑΔΑ άλλος πολλά χρόνια και άλλος δεκαετίες ολόκληρες.
Αποκατέστησε τις σχέσεις που κατέστρεψε η χρυσή αυγή με εφημερίδες όπως ο Στόχος, η Ελεύθερη Ώρα, η Δημοκρατία, το Μακελειό και τους δημοσιογράφους τους. Και τον Άρη Σπίνο φυσικά.
Ο κόσμος έχει μάθει πλέον να κρίνει από τα αποτελέσματα. Κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να τα βλέπουμε.

Και πάμε και στο 10 το καλό τώρα.

ΛΑΘΟΣ 10ο. Οι προβολές(views) στο youtube...δεν είναι ψήφοι.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η πλειοψηφία της δύναμης των υποστηρικτών του Ηλία δεν μπορεί να βρίσκονται πουθενά αλλού παρά μονάχα στην Αθήνα-Πειραιά-και περίχωρα όπως και στη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα της.
Και είτε παίρνοντας σαν δεδομένο ότι τα 20.000 μέλη είναι υπαρκτά είτε ότι οι 100.000 θεάσεις-πάνω κάτω-είναι και αυτές υπαρκτές, τους δημιουργείται στη λογική τους το παράλογο γιατί να ήταν μόνο λίγες εκατοντάδες  στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου http://panusis.blogspot.com/2020/07/blog-post_49.html και λίγες εκατοντάδες χτες στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ την είχα κάνει την επισήμανση μετά την εκπομπή beyond the ruins εδώ http://panusis.blogspot.com/2020/09/blog-post_98.html όπου είχα συνεχίσει τον συλλογισμό μου και με άλλες 6 συνεντεύξεις που είχε δώσει ο Ηλίας σε ΑΛΛΑ κανάλια του γιουτιουμπ και είχαν καταγράψει και αυτές από λίγες χιλιάδες έως 17.000 θεάσεις. Και την είχα ολοκληρώσει με το ότι δεν μπορεί τους τελευταίους 3,5 μήνες εκπομπές όπως στα κανάλια του Τάσου Συμιγδαλά, του Εθνικού Κράτους του Αλέξανδρου Καρρά, της Ε.Σ.Α., του Ελεύθερου Κόσμου να βλέπουμε λιγοστές θεάσεις όταν μάλιστα σε αρκετές από αυτές εκθειαζόταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ή οι συντελεστές της τάσσονταν ξεκάθαρα με τον Ηλία.

Είναι αυτό που λέμε «Ο κόσμος το έχει τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι» και δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος αναγνώστης περισσότερη ανάλυση.
Είναι ωραίο να βλέπεις την αλήθεια κατάματα και να μην την φοβάσαι.
Είναι σκληρό αλλά αναγκαίο γιατί αλλιώς εθελοτυφλείς.
Ξέροντας την αλήθεια ξέρεις και που και πώς να βαδίσεις.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και για κανέναν άλλον.

Ανωθεν-Πανταχώθεν 

Σχόλια

  1. Φιλότιμη προσπάθεια απαξίωσης του Ηλία
    και πολύ ανδρική μία και είναι φυλακή ο ίδιος και δεν μπορεί να απαντήσει...
    Ελπίζω το ίδιο φιλότιμος να είναι και ο μισθός σου,
    τον αξίζεις άλλωστε...
    Ντρέπομαι για αυτούς που είχα τόσα χρόνια δίπλα μου...
    Και πριν βιαστείς,
    εγώ ήμουν από αυτούς που έδιναν δεν έπαιρναν...
    Τα καταφέρατε να διαλυσετε τον πατριωτικό χώρο ...
    Καθήκον μας να τον ανασυντάξουμε
    Όχι για κανέναν καρεκλοκενταυρο αλλά για την ΠΑΤΡΊΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....Και φυσικά με τον Ηλία επικεφαλής

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος για να περιμένεις να σε σώσει ένας κασίδας.

      Διαγραφή
    3. Την γενναια ψυχη του Ηλια Κασιδιαρη δεν την φυλακιζει κανεις.
      Η φωνη του θα ακουγεται παντου
      και παντοτε κατα των ανθελληνων και υπερ της Πατριδας μας....
      Δεν ειναι λαμογιο, δεν εχει κλεψει την Ελλαδα,
      ουτε την εχει προδωσει......
      Εάν ήταν παιδεραστής, είχε καταχραστεί χρήματα,
      πούλαγε ναρκωτικά , θα είχε βγει με αναστολή.
      Οι αγωνες του για την Πατριδα διαχρονικοι....
      Μπορει σαν φυσικη παρουσια να μην ειναι μαζι μας ,
      λογω της Πολιτικης σκευωριας της "δημοκρατιας" τους ,
      αλλα την φωνη του Ηλια δεν μπορει να την φιμωσει κανεις...
      Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε είναι
      η πολυδιασπαση του πατριωτικου χωρου,
      και το αμέσως επόμενο οι λαγοί του συστήματος.
      Αρκεί να μην πέσει κανένας Εθνικιστής στην παγίδα
      και ψηφίσει τα αναχωματα του καθεστωτος...

      Διαγραφή

  2. 1982
    άθηνα

    Check out this video: http://www.streamplayer.io/v1/sharing?v=4QNUePs_pQ4 and join me on Stream!

    Confederate song oh Susana

    ο Ηλίας είναι επαναστάτης
    έχουμε το ίδιο όνομα

    Στη μοναρχια μόνο μ'αρέσει
    μόνο το πλουσιοκοριτσο
    αντουανετα
    Κλεοπάτρα

    αλλιώς οι ιδέες μου είναι
    ο αμερικανικός νότος
    μαζί με βασίλισσα βιτσιοζα

    καριολα πλουσιοκοριτσο
    Όλα μαζί ............
    × ×
    × ×
    × ×
    ×
    × ×
    × ×
    × ×
    Δε ξέρω αν πέτυχα τη σημαία με τα Χ
    σε emoji δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οκ αν και υποστηρικτης του δεν μου φανηκαν παραλογα καποια λαθη αλλαεισαι πολυ αυστηρος και θα μπορουσες να πεις και τα θετικα του.Ελπιζω να μην εισαι βαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος