Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

 Δεν έχει τέλος η γελοιότητα στον Πατριωτικό Χώρο του Ρωμέηκου... Μετά την πρόσφατη ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού και του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου, που δεν μπόρεσαν "να τα βρούν" για να μονομαχήσουν σε ένα debate, από χθές Κυριακή 27/9/2020 άνοιξε νέο μέτωπο, που - ως φαίνεται - θα καταλήξει στα Δικαστήρια...



Όλα άρχισαν με μία ανάρτηση του Άρη Σπίνου  στο ιστολόγιο "Εδώλιο5" όπου αποκαλεί τον Λευτέρη Πανούση «ιστολόγο της τουαλέτας" που γλείφει τους πάντες στον Πατριωτικό Χώρο, μπάς και εξασφαλίσει κάποιο χαρτζηλίκι. Αυτό που κυρίως πείραξε τον κ. Πανούση ήταν το πολύ πετυχημένο σκίτσο που τον δείχνει να ξεπλένει τα σκατά της ΕΛΑΣΥΝ. 

Στην ανάρτηση του κ. Σπίνου απάντησε ο κ. Πανούσης με δική του ανάρτηση, όπου προαναγγέλει ότι θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη για απειλές εναντίον της σωματικής του ακεραιότητας


Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020


Ο ιστολόγος της τουαλέτας! Ας φροντίσει να μην τον εγκαταλείψουν οι φίλοι του γιατί ο δρόμος που διάλεξε θα τον κάνει να ματώσει.




Του Άρη Σπίνου 

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την προσπάθεια που κάνει ο οποιοδήποτε για το μεροκάματο του. Ακόμη και να παραστήσει τον "κάποιον" για  να πάρει αύξηση.

Αυτό όμως που δεν δέχομαι είναι η ανοησία ανθρώπων που παριστάνουν τους κριτές χωρίς να έχουν ιδέα για αυτό που κρίνουν. Φίλοι μας στέλνουν στο edolio5 κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις από ένας ιστολόγιο που κατοικοέδρευε στην καμαρίλα του "Πατριώτης της Κονόμας" και μόλις μυρίστηκε μεροκάματο όταν έφυγε ο "Mr 25.000" εγκατέλειψε την μικρή Ουρανία και την Κυρά-Ελένη που τους κουβαλούσε την τσάντα και έτρεξε από πίσω.Λίγες μέρες αργότερα όταν την κοπάνησε από το μαντρί και το "άνεργό Σαλβινάκι" ο ιστολόγος της τουαλέτας έφυγε αφού δεν πήρε μεροκάματο και έτρεξε στην αγκαλιά του νέου εθνοσωτήρα. Αυτά βέβαια αφορούν τον ίδιο και δεν μας πέφτει λόγος. Διαβάζουμε όμως στις αναρτήσεις από το ιστολόγιο του, που μας στέλνουν στο edolio5 διάφοροι φίλοι ότι ασχολείται κατά καιρούς και με έμενα γράφοντας χυδαιότητες και ψέματα σε βάρος μου. Πολλές φορές, επειδή είναι κουτοπόνηρος αφήνει διάφορα σχόλια ανύπαρκτων και ανισόρροπων αναγνωστών του που γράφουν όχι μόνο χυδαιότητες σε βάρος μου αλλά και ζητήματα εντελώς ανύπαρκτα που φυσικά πολύ γρήγορα θα κληθούν να τα αποδείξουν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην αρχή θεωρήσαμε το ιστολόγιο του γραφικό και άνευ ουδέ μιας αξίας για αυτό δεν δώσαμε συνέχεια. Μάλλον όμως αυτό ήταν λάθος μας.  Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν χωρίς να μας κοιτάει στα μάτια και να είναι απέναντι μας ένα μέτρο να χυδαιολογεί με την τιμή και την υπόληψη μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει. Ας φροντίσει να μην τον εγκαταλείψουν οι φίλοι του γιατί ο δρόμος που ακολούθησε θα τον κάνει να ματώσει.

 


*Το εξαιρετικο φωτομονταζ ειναι προσφορα του φιλου Αυτολυκου

Τελείωσε!  Η καταδικαστική απόφασις εξεδόθη. Ο κ. Αρης Σπινος, ο μεγαλοδημοσιογράφος, ο διαχειριστής του δευτερου μεγαλύτερου σε αναγνωσιμότητα ιστολογιου του πατριωτικού χώρου, ως άλλος Κόμμοδος στην αρένα του Κολοσσαίου έδειξε: θανατο!
Αίμα!  
Με τον αντιχειρα προς τα κατω προανήγγειλε δικαστικές διώξεις εις βάρος μου και με απείλησε ανοιχτά:
"Ο δρόμος που ακολούθησε θα τον κάνει να ματώσει!"

Άβε Σπίνο! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν...

Σε ένα πραγματικά εμετικο δημοσίευμα, με μια φωτογραφία που σου γυρνάει τα αντερα, ο κ. Σπίνος μου επιτίθεται ανοιχτά και με αισχρό υβρεολόγιο [π.χ. ο "ιστολόγος της τουαλέτας"] συκοφαντωντας με χωρις καμία αιδώ, ότι τα "παιρνω" απο τους πολιτικους ηγετες που υποστηρίζω!
[Διαβασε: Εδωλιο 5 ]
Και φυσικά απειλει με μηνυσεις εμενα και αναγνωστες/σχολιαστες του ιστολογιου μου.
Βεβαιως, αποφευγει να μας πει και για ποιο λογο ή για ποιο αρθρο με κατηγορει αλλα ειναι γνωστο, μετα τον Καφκα, οτι η τρομοκρατια του Νομου, πιανει πολυ περισσοτερο, οταν ο κατηγορουμενος δεν γνωριζει γιατι ακριβως κατηγορειται.

Και βεβαιως ο κ. Σπινος μπορει να μην γνωριζει τον Καφκα αλλα γνωριζει σιγουρα να δημουργει μια Καφκικη ατμοσφαιρα...

Φυσικά στοχος είναι αυτό το ιστολογιο, που εχει καμει δυο υπερβασεις.
Δεν δεσμευεται σε καποιο συγκεκριμενο κομμα αλλα διαδιδει ιδδεες ηγετων και διανοουμενων του εθνικιστικου χωρου, απο διαφορετικες πολιτικες κατευθυνσεις!
Και εκτος αυτου, διδει δημοσιο βημα σε αναγνωστες να εκφρασουν τις αποψεις τους.

Τρομερα εγκληματα σε ενα χωρο, οπου η ομερτα, η φιμωση, η τιμωρια των ιδεων και της ελευθεριας του λογου αποτελουν τον κανονα!

Και γι' αυτο κυνηγιεμαι.
Κι εγω και οι αναγνωστες μου.
Μια απο τον Αρχηγο [ενας ειν' ο Αρχηγος] μια απο αλλους μπλογκερς, και τωρα απο τον κ. Σπινο.

Η ελευθερια της εκφρασης που στηρίζω, τους χαλαει την πιατσα.
Και γι αυτο πρεπει να με φιμωσουν!

Δεν βαριεσαι...
Εχω δεχτει τοσες απειλες στη ζωη μου, ωστε μια πανω, μια κατω δεν μου χαλαει τον λογαριασμο...
Ας καμουν οτι θελουν.
Αλλα μεχρι να βρουν τροπο να με φιμωσουν, εγω θα ειμαι εδω και θα τους χαλαω τη μαγιονεζα, διδοντας τη δυνατοτητα σε ανθρωπους να εκφραζουν ελευθερα τις αποψεις τους.

Να σας πω ομως και κατι ακομα...
Οσο εμετικα και να μου επιτιθενται καποιοι, οσο και να με απειλουν ανοιχτα ακομα και με αιμα ["Ο δρόμος που ακολούθησε θα τον κάνει να ματώσει!"] το παιχνιδι του τρομου που θελουν , δεν προκειται να το παιξω!

Τα δικα μου οπλα, το δικο μου πεδιο συγκρουσης, ειναι αποκλειστικα ο χωρος των ιδεων
Ο Ορθος λογος, τα επιχειρηματα, η γνωσις και η ισορροπημενη, αιτιολογημενη εκφρασις.
Με αυτα πορευομουν και με αυτα πορευομαι.
Ουτε στα ρινγκ διδω μαχες, ουτε σε δικαστηρια, ουτε σε μπουντρουμια, ουτε σε σκοτεινες στοες.
Στο φως της Λογικης, της Κριτικης και της Αληθειας.
Μονον εκει...

Αντιλαμβανομαι ομως οτι, οταν σε καποιον λειπουν αυτα, οταν αδυνατει να αντιπαρατεθει δια του λογου και δια της πειθους, τοτε ειναι φυσικο να καταφευγει στο τελευταιο καταφυγιο των πνευματικα αδυναμων. Την απειλη, τη βία τη φιμωση.

Ναι, το κατανοω.
Οπως ελεγε και ο Νιτσε, τιποτα το ανθρωπινο δεν μου ειναι ξενο...

Ας καμει λοιπον οσες μηνυσεις θελει ο καθε κ. Σπινος.
Οσο θα καταφερνω να εχω να πληρωνω το λογαριασμο της ΔΕΗ και του διαδικτυου, για να μπορω να γραφω, θα γραφω ελευθερα, χωρις εξαρτησεις, χωρις δεσμευσεις.
Και θα υποστηριζω οσους πιστευω οτι εχουν να προσφερουν κατι στον αγωνα του Ελληνισμου, για την ιστορικη και εθνικη επιβιωση του.
Τα υπολοιπα τα αφηνω στους δικηγορους του κ Σπινου και στους πραιτωριανους, που θα στειλει να με συλλαβουν...

Μ' αυτους τους τροπους αλλωστε πολεμηθηκαν οι ιδεες εδω κι αιώνες...
Μονο που οι ιδες παραμενουν ζωντανες ενω οι Καλιγουλες κι οι Κόμμοδοι, εχουν χαθει κατω απο τις ταφοπλακες της ιστοριας...

Λευτερης Πανουσης
  1. Την καλημερα μου σε ολες/ους...

    Παιδια βλεπετε τι γινεται.
    Διωκομαι για τις ιδεες μου και προπαντός διωκομαι επειδη σας διδω τη δυναοτητα να εκφραστειτε δημοσια και ελευθερα.
    Αλλα μην το τραβατε το σκοινι...
    Μην γραφετε το παραμικρο επιληψιμο...

    Πειτε τα υπερκεκαλυμμενα. Αλλωστε ο κοσμος αρχιζει πια να καταλαβαινει τον ρολο του καθενος μας...
    Ειναι κριμα να κοβω καλα σχολια απο τον φοβο οτι μας την εχουν στημενη για μηνυσεις...

    Απάντηση
  2. Α, και αν υπαρχει καποιος δκηγορος που μας διαβαζει, θα ηθελα μια απλη γνωμη - δημοσια...
    Διαβαζοντας το συγκεκριμενο αρθρο του κ. Σπινου, που με απειλει, μπορω εγω να υποβαλλω τωρα μηνυση για το: "ιστολογος της τουαλετας" και το θα "ματωσει" ή για το οτι "τα παιρνω για να γραφω αυτα που γραφω" ή για τυχον καποια αλλη απο τις εκφρασεις που χρησιμοποιει εναντιον μου;

    Ερωτημα θετω...

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Δικηγορος δεν ειμαι αλλα σιγουρα μπορεις να κινηθεις και εσυ νομικα εναντιον του για συκοφαντικη δυσφημηση χρησιμοποιοντας το αρθρο που εγραψε σημερα με αυτην την αισχρη φωτογραφια που εβαλε.. Ηδη εγω κρατησα αντιγραφο σε αυτην την σελιδα σε περιπτωση που το κατεβασει το αρθρο https://archive.vn/Qb093 αν και πιστευω δεν νομιζω καν να κανει κατι εναντιον σου Λευτερη οπως δεν εκανε και ο Κωνσταντινου.. Λογια για να σε τρομαξουν...

    2. Άρθρο 333 - Ποινικός Κώδικας - Απειλή
      Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
      Άρθρο 362 - Ποινικός Κώδικας – Δυσφήμηση
      Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
      Άρθρο 363 - Ποινικός Κώδικας - Συκοφαντική δυσφήμηση
      Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών• μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

  3. Μην μασάς Λευτέρη. Όλα καλά. Η επίθεση του Άρη...Σπίνου σημαίνει ότι τον πόνεσαν όσα γράφτηκαν. Απαντήσεις πάντως σε όσα ερωτήματα δόθηκαν δεν είδαμε. Μόνο με απειλές Άρη...Σπίνο, δεν θα κερδίσεις τίποτα παρά μόνο και άλλη απαξίωση από όλον τον Εθνικιστικό χώρο. Συγχαρητήρια Λευτέρη. Γ.Κ.

    Απάντηση
  4. στα λέγαμε εμείς... κρίμα να ταυτίζεσαι με Σπίνο...

    Απάντηση
  5. ποιος ασχολειται με τον καθε σπινο???????
    ο σπινος θελει ο Λευτερης να σχολειται μαζι του ,
    γιατι ειναι σαν να τον διαφημιζει...

    κανεις να μην μπαινει στην σελιδα του....
    προχθες κοκορευονταν για το 1,000,000 επισκεψεις στο σαιτ του....
    ΣΠΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

    ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ

    Απάντηση
  6. Γεώργιος κουτκας27 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:33 μ.μ.

    Από τα λίγα νομικά που είμαι σε θέση να γνωρίζω έχετε το δικαίωμα να του κάνετε εγκλητηρια αναφορά.Η άμεση απειλή κοστίζει. Προφανώς ενώ τον είχαμε ενημερώσει ότι του επιφυλάσσει η Ελασυν πολιτικές κινήσεις αυτός διάλεξε την ύβρη και τις απειλές. Απαράδεκτο για έναν δημοσιογράφο.Εκτος αν είναι δημοσιογράφος για δράκουλινια

    Απάντηση
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ. ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΣΠΙΝΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ.ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΛΟΓΟΠΑΙΧΝΙΟ.Π.Χ.Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ [ΜΑΤΩΣΩ]ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥΣ.Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ Η ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΛΕΥΤΕΡΗ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.Γ.Α. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σπινο τελικα εισαι ο "Γ.Α.ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ" η κατι αλλο; Ξεχάστηκες καημένε και έγραψες με το όνομα "ΕΔΩΛΙΟ" που πατώντας το παραπέμπει σε μια σειρα μπλογκ που ανάμεσα τους ειναι και το δικό σου.
      Λευτερη εχω κρατήσει σκριν. Αν χρειαστείς στην διαθεση σου.

    2. Τι εγινε αρουλη; απο τις απειλες για ματωμα τωρα εχεις αρχισει και τρεμεις; μην φοβασαι εχει κρατηθει αντιγραφο του απο αυτα που γραφεις και θα χρησμιοποιηθουν εναντιον σου.. Οσο για τα χρηματα της μηνυσης εαν τα χρειαστει ο Λευτερη μην φοβασαι θα τον βοηθησουμε εμεις.

  8. Αναρωτιεμαι μηπως εχει να κανει με το τελευταιο αρθρο του Καλτζιδη στο οποιο παρατήρησα οτι είχαν μπλοκαριστεί τα σχόλια.

    Απάντηση
  9. Είναι δηλαδή λασπολογίες όσα καταλογίζει ο Σπίνος για τον Γιάννη Λαγό; Γιατί ο Λαγός δεν αντιδρά; Μια απλή ερώτηση θέτω.

    Απάντηση
  10. Καποιος φιλος δικηγορος, μου εστειλε τα ακολουθα στο μεηλ μου...

    Τα αναφερω ετσι, εγκυκλοπαιδικα, προς το παρον...
    Και φυσικα θα υπαρξει συνεχεια...

    Άρθρο 333 - Ποινικός Κώδικας - Απειλή

    Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

    Άρθρο 362 - Ποινικός Κώδικας – Δυσφήμηση
    Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

    Άρθρο 363 - Ποινικός Κώδικας - Συκοφαντική δυσφήμηση
    Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

    Απάντηση
  11. Λιγη ντροπη αυτος ο σπινος δεν εχει; εχει ριξει λασπη σε τοσο κοσμο και λεει οτι θα κινηθει νομικα εναντιον του Λευτερη που δεν εχει ριξει λασπη ποτε μαλιστα απειλει κιολας..Η ξεφτιλα αυτου του ανθρωπου σε ολο το μεγαλειο....

    Απάντηση
  12. Δεν ξερω που εχει εξαφανιστει ο κ.Χατζηγωγος αλλα ενημερωτικα Λευτερη αυτη τη στιγμη στην Αλεξα εχει καταφερει να περασεις μεχρι και τα αττικα νεα και η ανοδος συνεχιζεται χαρη στην καταπλητικη δουλεια που κανεις..
    Αυτη τη στιγμη βρισκομαστε στην θεση 114,367 και τα αττικα νεα 153,687 οσο για αυτο το πολυδιαφημισμενο εδολιο βρισκεται στην θεση 74,603. Οπως καταλαβαινεις αυτα τα 1.000.000 κλικ ειναι ψευτικα και γιαυτο σου εχει αρχισει εναν υπουλο πολεμο γιατι νιωθει την καυτη σου ανασα οταν σε 1 μηνα μετα την δικη της χ.α και τα αρθρα που θα γραψεις θα ξεπερασεις την θεση 100,000 .. Συνεχισε αγαπητε Λευτερη και περιμενω την αναλυση του κ.Χατζηγωγου πανω στα νουμερα της Αλεξα.

    Απάντηση
  13. Γενικά είναι υπερβολική η αντίδραση του Άρη Σπίνου και έχει πιστεύω περισσότερα να χάσει παρά να κερδίσει αν προχωρήσει σε δικαστικές κινήσεις, χωρίς πρώτα να δει τι μπορεί να γίνει με τον διάλογο. Θα στιγματιστεί ως ο "κακός" της υπόθεσης, ακόμη κι αν έχει δίκιο στο θέμα της συκοφάντησης, γιατί απλά θα επιτεθεί δικαστικά σε έναν απλό μπλόγκερ και σε ανώνυμους σχολιαστές. Θα χαλάσει τη φήμη του κι αυτή αξίζει πολύ περισσότερα από τα όσα περιμένει να κερδίσει από το Λευτέρη Πανούση στα δικαστήρια. Αξίζει;

    Πιστεύω πως όλα μπορούν να λυθούν με διάλογο, ας πει ο Άρης Σπίνος στο Λευτέρη Πανούση τι ακριβώς τον έθιξε και γιατί και ο Λευτέρης να το σβήσει. Ούτε δικαστήρια ούτε απειλές και αλληλοφαγωμάρα ούτε τίποτα. Εδώ είναι διαδίκτυο, όλα μπορούν να αλλάξουν σε μερικά δευτερόλεπτα, άρθρα να κατέβουν, άλλα να ανέβουν, σχόλια να σβηστούν/διορθωθούν κλπ κλπ κλπ. Τα δικαστήρια κρατήστε τα για τις ακραίες περιπτώσεις που δε συνεργάζονται. Αλλιώς όλοι μας θα χάσουμε γιατί θα πέσει φίμωση και στο διαδίκτυο και θα τρέμουμε να πούμε μια γνώμη.

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Μόνο που ο Σπίνος δεν είναι στο απυρόβλητο να γράφει ότι γουστάρει και να σπιλώνει υπολήψεις, πρόσωπα και οικογένειες αλλά μόλις γράψει κάποιος άλλος κάτι γι' αυτόν να τον απειλεί και να χάνει την ψυχραιμία του.

  14. Την καλημερα μου σε ολες/ους...

    Δεχομαι σωρηδον μηνυματα απο υποτιθεμενους δικηγορους, που γραφουν ολοι τους σε κεφαλαιογραμματη γραφη!
    [Τι σόι δικηγοροι ειν'τουτοι;]
    Προς το παρον δεν τα δημοσιευω...

    Λεω ομως οτι δεν καμω πισω! Υπερασπιζομαι την ελευθερια του λογου και για μενα και για τους αναγωστες μου. Κατανοω οτι πολλοι μπορει να θιγονται επειδη αρκετοι εθνικιστες εχουν ηδη αρχισει να καλοσκεφτονται τη συμπνοια [κατι που φυσικα δεν θα αρεσει σε πολλους] αλλα θα το ξαναπω...

    Οι ιδεες παραμενουν ζωντανες, ενω οι Καλιγουλες και οι Κομμοδοι εχουν γινει καρικατουρες σε κομικς! Και εγω διωκομαι ξεκαθαρα επειδη υπηρετω πιστα μια ιδεα. Την ιδεα της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης...

    Θα ηθελα παντως να σας πω, να μην πτοειστε ουτε σεις, απο τετοιες απειλες.
    Δεν θα μας φιμωσουν!

    Γραψτε τα σχολια σας, οσο περισσοτερα μπορειτε, απλως φροντιστε να μην αναφερετε ονοματα ή να φωτογραφιζετε ατομα.
    Μιληστε με ιδεες και επιχειρηματα.
    Οπως ομιλω κι εγω και γι αυτο διωκομαι αλλα στο τελος θα τους γυρισει μπουμεραγκ.!
    Κι αστε καποιους αλλους να ομιλουν με φωτογραφιες, με μπαρμπουτια, με υπονοουμενα και με απειλες...
    Αν ο στοχος τους ειναι να χτυπησουν το ελληνικο εθνικιστικο κινημα για να μεινουν μονοι τους στην εκλογικη πιστα, θα πετυχουν απλως το αντιθετο.
    Ηδη εχουν αρχισει να τους σιχαινονται, με τετοιες μεθοδευσεις...

    Α, και κατι ακομα...
    Εχω ηδη μιλησει με φιλους απο την ΕΛΑΣΥΝ στο τηλεφωνο. Αναμεσα τους φυσικα και ο Γιαννης Λαγος...
    Το τι θα αποφασιστει ίσως γινει γνωστο, λιαν συντομως...
    Εξαρταται...

    Και τελος να πω το εξης απλο...
    Αν ειχα μια φωτογραφια στο χερι μου, που θα εδειχνε παραδειγματος χαριν τον κ. Κολοκυθοπουλο, υποψηφιο βουλευτη, να δερνει τη γυναικα του, πολύ απλα θα τη δημοσιευα, χωρις προλογους, χωρις προαναγγελιες, χωρις υπονουμενα και χωρις απειλες!
    Διοτι ετσι θα προστατευα τους ψηφοφορους απο το να ψηφισουν ενα βιαιο ατομο.

    Το να λες οτι εχεις κατι επιληψιμο αλλα να μην το βγανεις στη φορα - πως ονομαζεται;
    Και που αποσκοπει;

    Αυτα, οταν θα με ρωτησουν στο δικαστηριο...

    Ωστοσο το θεμα δεν αφορα μονον την ΕΛΑΣΥΝ, ουτε μονον εμενα...
    Αυτη τη στιγμη, ο εθνικιστικος χωρος [ΠΛΗΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ] δεχεται αγριο πολεμο!
    Αλλα περι αυτου θα επανελθουμε...







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος