Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το βιβλίο «Finding Freedom» που αποκαλύπτει πώς η τριτοκλασάτη μιγάς ηθοποιός Megan Marckle τύλιξε στα δίχτυα της τον Πρίγκηπα Χάρρυ

 

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family

Όπως γράφουν οι δύο συγγραφείς του βιβλίου, η τριτοκλασάτη ηθοποιός Megan ήταν τόσο φτωχή που επί μήνες δεν είχε λεφτά να επισκευάσει την σακαράκα της και έμπαινε στο αμάξι από το πορτμπαγκάζ και όχι από την χαλασμένη πόρτα...

Μεταφέρουμε το σχετικό απόσπασμα:

«Όταν η Μέγκαν έφτασε στο Λονδίνο, είχαν περάσει πέντε χρόνια από τότε που μετακόμισε στο Τορόντο για να συμμετάσχει στο σήριαλ «Suits», και η ζωή της ήταν εντελώς διαφορετική από τη νεαρή ηθοποιό του Λος Άντζελες που έτρεχε από οντισιόν σε οντισιόν με το σαραβαλιασμένο της Ford Exlporer, που ποτέ δεν είχε αρκετά χρήματα για να επισκευάσει όταν χαλούσε η αυτόματη κλειδαριά -και έτσι πέρασε πέντε ολόκληρους μήνες μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητό της από το πορτ μπαγκάζ…».

Ενδιαφέρον έχει και η αποκάλυψη των συγγραφέων ότι ο αδελφός και η αδελφή της Megan προειδοποίησαν τον Πρίγκηπα Χάρρυ τί κουμάσι είναι η αδελφή τους κι ότι δεν της αξίζει να γίνει πριγκήπισσα. 


Μεταφέρουμε το σχετικό απόσπασμα:


«Σύμφωνα με την εν λόγω βιογραφία, αν η στάση του Ουίλιαμ και της Κέιτ πλήγωσαν τον Χάρι και την Μέγκαν, τίποτα δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με τις πληγές που άνοιξε στην ψυχή της Μέγκαν τόσο η στάση φιλικών της προσώπων από το παρελθόν όσο και μελών της οικογένειάς της τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με το… κατάλληλο αντίτιμο τη σχέση της με τον Χάρι.

Η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα Μαρκλ απευθύνθηκε στα ΜΜΕ και «παρουσίασε τη Μέγκαν ως μία γυναίκα που φιλοδοξούσε να ανελιχθεί κοινωνικά, ούσα αρκετά χειριστική για να το καταφέρει και σχεδιάζοντας προσεκτικά κάθε κίνησή της, από το να γίνει τηλεοπτική σταρ και να αφιερωθεί στις φιλανθρωπίες έως το να συνάψει σχέση με τον Χάρι.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως ήταν όταν κατηγόρησε τη Μέγκαν πως την απομάκρυνε εξαιτίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την οποία διαγνώστηκε η Σαμάνθα το 2008, και που την καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα. “Φιλοδοξία της ήταν πάντα να γίνει πριγκίπισσα”, δήλωσε η Σαμάνθα, η οποία πληρώθηκε αδρά από τη The Sun». “Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση σε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας”…».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε, σύμφωνα με το βιβλίο, και ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ, ο οποίος σε μία ανοιχτή επιστολή προς τον Χάρι η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό In Touch, έγραφε: «Η Μέγκαν προφανώς δεν είναι η σωστή γυναίκα για εσάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπετε το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν που βλέπει τώρα ολόκληρος ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας, εφόσον το να είναι μία ηθοποιός Γ’ κατηγορίας του Χόλιγουντ έχει πλέον παλιώσει».»


https://www.protothema.gr/life-style/article/1035121/hari-megan-mia-zoi-san-paramuthi-egine-vivlio/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος