Βάλανε στρατιωτικό αεροπλάνο για να μεταφέρει από την Μόρια στο Παίδων ένα Αφγανάκι 20 ημερών, επειδή κόλλησε κορωνοϊό

 Είναι απερίγραπτη η αποβλάκωση του χρεοκοπημένου Ρωμέικου. Όπως αποκαλύπτει σήμερα Σαββάτο 12 Σεπτεμβρίου 2020 το «Πρώτο Θέμα», ένα βρέφος 20 ημερών από το Αφγανιστάν θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων με στρατιωτικό αεροσκάφος!.. Φυσικά, μάς κρύβουν πόσο θα στοιχίσει στον Ρωμηό φορολογούμενο η μεταφορά του λαθρομούλικου, που γέννησε η Αφγανή λαθρομετανάστιδα για να πάρει το πολυπόθητο καθεστώς του πρόσφυγα


Παίδων «Αγία Σοφία»: Ένα μικρό «ίδρυμα» μέσα στο μεγαλύτερο παιδιατρικό  νοσοκομείο της χώρας

Κορωνοϊός: Θετικό βρέφος 20 ημερών μεταφέρεται στην Αθήνα από τη Μόρια

 Upd: 

Το μωρό αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε ένα βρέφος 20 ημερών στη Μόρια και μεταφέρεται εσπευσμένα στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα

Το βρέφος με καταγωγή από το Αφγανιστάν μετέφερε η μητέρα του χθες  το βράδυ  στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης με πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα και του έγινε τεστ όπου βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Θετική διαγνώστηκε και η μητέρα του.

Από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης έχουν ζητήσει την μεταφορά του στο Παίδων και αναμένεται στο νησί στρατιωτικό αεροπλάνο για τη μεταφορά του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χρειάζεται διασωλήνωση.


Να σημειωθεί ότι τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος δεν περιλαμβάνονται στα 35 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη δομή της Μόριας, που «χάθηκαν» μετά τη φωτιά στον καταυλισμό. Πάντως, μεταξύ των μεταναστών που μπήκαν ήδη στον προσωρινό καταυλισμό του Πεδίου Βολής στον Καρά Τεπέ εντοπίσθηκε ένας μετανάστης θετικός στον κορωνοϊό. 

ΣΧΟΛΙΑ (16)

Συγχαρητήρια

Σε 2 ώρες παιδί παράνομου μετανάστη με αεροδιακομιδη στην Αθήνα. Ένα παιδί Ελληνόπουλο ο μικρός Ραφαήλ, χρειάστηκε 2 μήνες να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και αυτό με λεφτά από το υστέρημά του λαού.! Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά.

Θάνος

Πραγματικά εμετικά σχόλια για ένα παιδάκι 20 ημερών. Τι φταίει το παιδάκι, 20 ημερών είναι!

το μόνο

εμετικό και βρωμερό ειναι οι παρασιτική και παρανομη παρουςία των γονιών του και των ομοεθνών τους στη χώρα μας. Αν θέλεις άμεσα να δεις εμετό,μπορεις να κοιταχτείς και στον καθρεφτη σου.

Έχουμε πολεμο.

Ετοιμαστείτε να υπερασπιστειτε τους εαυτούς κ τις οικογένειές σας. Ειμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΆΣ. Ολομοναχοι. Σήμερα η Μυτιλήνη αυριο η υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι να τρελαίνεται κανείς. Ολα πληρωμένα κ λεφτά στο χέρι. Κ θα πληρώνουμε κ τα γαμισιατικα τους. ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα.....ως πότε θα τρως το σανο που σου πετάνε οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ

Σωστος

Γενοβολανε ανεξέλεγκτα,έχουν από 4-5 μωρά η κάθε μία,σε λίγο στο νησί δεν θα υπάρχει Ελληνικός πληθυσμός και θα έρθει η σειρά και της ενδοχώρας.Ξυπνατε σήμερα όχι αύριο έχουμε πόλεμο.Οι πολιτικοί μας ξεπουλήθηκαν όλοι.

βασω

κ ελικόπτερο.. μαλιστα.... ενω ο ελληνας πεθαίνει περιμένοντας αν θα ερθει το ασθενοφόρο....

Ακριβώς!!!

Να πληρώσει η αφγανική πρεσβεία τα έξοδα διακομιδής!

Έχεις

Καμιά εναλλακτική λύση;;;;

Christos

Μακάρι να την βγάλει καθαρή το παιδάκι. Και σε 20 χρόνια θα τα θυμάται σαν μια κακή ανάμνηση όταν θα δοξάζει τα ελληνικά χρώματα στο ΝΒΑ

xaris

...βεντουζα στους φιλοξενους ουμανιστες.Ψαχτε να βρειτε τι υπεγραψε το δεκεμβριο του 2018 στο μαρακες του μαροκου, o τοτε primeminister.

Ολοι εξω!!

Ολοι οι παρανομοι εξω. Μας κατεστρεψαν και μας γεμισαν κορονοιο. Κουλη ντροπη σου!!!

Φορολογούμενος

Εγώ πάντως αν ήμουν πρόσφυγας από εμπόλεμη ζώνη του, δεν θα είχα όρεξη για σεξ.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

Τα ΝΟΣΗΛΕΙΑ ποιος θα τα πληρωσει; Το αεροπλανο; Τα κοροιδα ; ;;ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ... και Γεννοβολανε

Τους αρεσει η διαδικασια ... Ξεκουραστοι ειναι ,ολα πληρωμενα απο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μια χαρα ΖΩΑΡΑ Ποσο ακ

Αρης δηλωσισς

Φτώχεια,εξαθλίωση αλλα το σπορ της αναπαραγωγής το δουλεύουν φουλ.....εχουμε μαζέψει ολο τον αποπατο της υφηλίου..

ΟΥΣΤ

Να γεννοβολούν ξέρουν οι σιχαμένοι να ξεκουμπιστούν να γυρίσουν πίσω στις χώρες στους να παλέψουν για αυτές, να τις ανοικοδομήσουν και να ζήσουν σαν άνθρωποι άξιοι σε αυτή τη γη για τη ζωή και το καλό των παιδιών τους δεν ξέρουν.... μόνο σαν κατσαρίδες να εξαπλώνονται στο τσάμπα ξέρουν και να τρέφονται σαν ψείρες. Δρόμο όλοι πίσω.

ΑΜΑΝ

εγινε ΕΛΛΗΝΑΣ..

Ο λοιμωξιολογος....

...στο κανάλι του Φαλήρου έλεγε ότι δεν ανησυχεί για ....μεταναστες, επειδή είναι νεοι.....

aggelis

Πρόσφυγες σε ξένη χώρα και γενοβολουν αβερτα!!!!!!! Πληρώνουν οι αυτοκτονικοι φορολογούμενοι τις αριστερές εμμονές.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος