«Τα τίναξε» ο 25χρονος Μπαγκλαντεσιανός στον «Ευαγγελισμό»: Τον χρέωσαν στον Κορωνοϊό, ενώ έπασχε από βαρειά λευχαιμία









Από προχωρημένη λευχαιμία έπασχε ο 25χρονος Μπαγκλαντεσιανός που «τα τίναξε» απόψε (απόγευμα Δευτέρας 21 Σεπτέμβρη 2020) στον "Ευαγγελισμό"  από κορωνοϊό. Το «Πρώτο Θέμα» που αποκάλυψε  την είδηση, δεν μάς λέει πόσες χιλιάδες ευρώ στοίχισε η νοσηλεία του στο χρεοκοπημένο Ελληνικό Δημόσιο και αν την ιδιότητα του πρόσφυγα του την είχε δώσει ο Σύριζα, επειδή ήταν ευάλωτος, δηλαδή στο τελευταίο στάδιο της λευχαιμίας.


Ως γνωστόν, ο απόφοιτος του Κατηχητικού του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, Αλέξης Τσίπρας, είχε δώσει εντολή να δίνουν αμέσως την ιδιότητα του πρόσφυγα σε κάθε εισβολέα λαθρομετανάστη που ήταν κουτσός, στραβός, φυματικός, εητζιανός, λευχαιμικός, καρκινοπαθής κλπ. ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε μιά μεγάλη "Βασιλειάδα" του Μεγάλου Βασιλείου, όπου οι Έλληνες θα γίνουν διάκονοι των βαριά άρρωστων όλου του Πλανήτη. Ιδού πού οδηγεί η άψογη συνεργασία Χριστιανισμού και Δικαιωματισμού...




Κορωνοϊός: Νεκρός 25χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό



Πρόκειται για το 346ο θύμα της Covid-19 στην Ελλάδα

Τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή έχασε τελικά ένας 25χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού, από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο άτυχος 25χρονος είχε πάει περπατώντας στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, τόσο που διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος δεν γνώριζε, αλλά όπως διαπίστωσαν οι γιατροί έπασχε από λευχαιμία. Η μάχη που έδωσαν οι γιατροί να να κρατηθεί στη ζωή, ήταν άνιση και ο 25χρονος κατέληξε σήμερα. Πρόκειται για το 346ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος