Παραμυθιάζει τον κόσμο ο «Αγάπη μόνο» Τάσος Ποτσέπης: Δεν έχει ακόμη προσληφθεί ως συνοριοφύλακας - Να του βάλει πιπέρι στο στόμα ο Λιάκος Κασιδιάρης

Σε νέα αποκάλυψη για τα παραμύθια που μάς πουλάει ο Πατριωτικός Χώρος προέβη πρίν λίγο ο κορυφαίος ρεπόρτερ του Δικαστικού Ρεπορτάζ Άρης Σπίνος. Ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος Κασιδιάρη, Τάσος Ποτσέπης, λέει ψέματα ότι προσελήφθη ως συνοριοφύλακας στην Χίο. 



Ιδού το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ακατάβλητου Άρη Σπίνου




Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

"Σαρώνει" το νέο "πατριωτικό" κόμμα!Κατά φαντασία...συνοριοφύλακας ο υποψήφιος βουλευτής του "άνεργου Σαλβίνι",Τάσος Ποτσέπης που φωτογραφίζετε με "μαϊμού" στολή.


Του Άρη Σπίνου 

Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτήν την χώρα!Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως ήταν η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατράνωσε ο ίδιος στα social media φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα και στη συνέχεια παίχτηκε ως είδηση σε πολλές ιστοσελίδες.

Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» και υποψήφιος βουλευτής με το νέο μαγαζί του "άνεργου Σαλβίνι" συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου.


Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, βλέποντας τις σχετικές αναρτήσεις ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες!

Η τραγικότητα όμως του στελέχους του νέου κόμματος δεν σταματάει εδώ.

Η στολή η οποία φορά ο Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ, κάτι που είχαν παρατηρήσει και κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ο νεαρός ανέβασε τη φωτογραφία με τη στολή.


Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.



Στην ανάρτησή του, εκφράζει… αγάπη μόνο για την πατρίδα: δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχημες [η ορθογραφία όπως είναι στη δημοσίευση] μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».


Προς το παρόν, ο Ποτσέπης «προστατεύει» αφιλοκερδώς την πατρίδα, δίνοντας το «παρών» σε συγκεντρώσεις του "Άνεργου Σαλβίνι" και διαδίδοντας ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής.Υπάρχου και άλλοι τέτοιοι στο νέο κόμμα;






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος