Σάλος στον Πατριωτικό Χώρο: Ο Λιάκος Κασιδιάρης πήγε στο Σύνταγμα και φωτογραφήθηκε με την Αιγύπτια χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ!..

 

Γιούσεφ Κασιδιάρης

Αναστασία Γιούσεφ για φωτογραφία με Κασιδιάρη: Δεν υποστηρίζω Χρυσή Αυγή

Δεν παίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο ζέν πρεμιέ Αρχηγός των "Ελλήνων για την Πατρίδα" πήγε στο Σύνταγμα το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2020, του Πατροκοσμά ανήμερα, και φωτογραφήθηκε με την γνωστή Αιγύπτια χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ. Το γεγονός έχει εξαγριώσει τους Πατριώτες ψηφοφόρους, πολλοί εκ των οποίων απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν στις Εκλογές τους "Έλληνες", γιατι΄ο Λιάκος τους κοροϊδεύει και κάνει παρέα με αλλοδαπούς. Άλλωστε και η νύν αρραβωνιαστικιά του, πρώην Στάρ Ελλάς 2009, Βιβιάνα Καμπανίλε - Ζαγοριανάκου, είναι μισή Ιταλίδα εκ πατρός.



Ας δούμε όμως τα ρεπορτάζ από όσα έγιναν χθές το απόγευμα στο Σύνταγμα


Διαμαρτυρία έκαναν χθες (24.08) στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι στον κλάδο της διασκέδασης, που έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα μετά τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, με τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχώρισε η παρουσία της Αναστασίας Γιούσεφ, της εκρηκτικής και σέξι χορεύτριας, την οποία απαθανάτισε ο φακός μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η χορεύτρια, που δέχτηκε ποικίλα αρνητικά σχόλια στα social media για το συγκεκριμένο κλικ, ανέβασε σήμερα ένα βίντεο στο Instagram για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Αστεράκια μου, να τονίσω ότι δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή ούτε είμαι αναρχική. Απλά ήταν και ο κ. Κασιδιάρης και για το ευχαριστώ που μας στήριξε έβγαλα φωτογραφία μαζί του» τόνισε.

Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης και εστίασης.

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων, κλαμπ, μπαρ και κέντρα διασκέδασης κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως και στην Αττική, κάτι που σημαίνει ότι πολλές επιχειρήσεις είναι κλειστές και οι εργαζόμενοι έχουν χάσει το... νυχτοκάματο.

Στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έδωσαν το "παρών" αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όπως η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, ο τραγουδιστής Γιώργος Βασιλείου και η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ. Η οποία μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και επίδειξη των χορευτικών της ικανοτήτων...

Σύνταγμα: Με Κασιδιάρη και Αναστασία Γιούσεφ η διαμαρτυρία για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών [Εικόνες]
Αναστασία Γιούσεφ
Αναστασία Γιούσεφ
Αναστασία Γιούσεφ

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ιδρυτής του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα, Ηλίας Κασιδιάρης.

Κασιδιάρης
Ο Κασιδιάρης με τη Γιουσέφ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα τραγικά λάθη του «αιδοιοείλωτα» Ηλία Κασιδιάρη, που οδηγούν στον όλεθρο τους «Έλληνες για την Πατρίδα»

Γελάει ο κόσμος με τον Πατριωτικό Χώρο: Στα Δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με τον μπλόγκερ Λευτέρη Πανούση

Πώς το Ίδρυμα Ωνάση πέρασε στα χέρια των Antifa και των υπαλλήλων του Εβραίου Σόρος